Kidsgeluk

Kidsgeluk in de Achterhoek

Hoe leuk het ook is op de camping, je wilt natuurlijk wel iets van de omgeving zien. In de Achterhoek is genoeg aanbod voor een vakantie vol leuke gezinsuitjes. Van klauteren in een klimbos tot een dagje (binnen)speeltuin en van een spannende escaperoom tot een interessant museum. Ook zijn er speciale kinderroutes uitgezet: fiets- en wandelroutes waarbij je onderweg puzzelopdrachten krijgt of een leuke speurtocht doet. Kijk op kidsgeluk.nl voor het complete aanbod.

Ontdek de Achterhoek met de kinderen

Er is zoveel te ontdekken met kinderen in de Achterhoek, de grootste speeltuin van Nederland. Klimmen en klauteren in de verschillende leuke binnen en buitenspeeltuinen, met je blote voeten door de modder, dieren aaien op de kinderboerderij ,op pad met een ezel, zoek de weg in het doolhof, ga klimmen in een klimbos of waterfietsen in de natuur. Bij minder mooi weer hoef je je in de Achterhoek ook zeker niet te vervelen. Kies voor een bezoekje aan een echt kasteel, ga treinen kijken, een dagje zwemmen, bowlen, tegen elkaar strijden op de racebaan of ontdek de escaperoom. In de Achterhoek raak je niet uitgespeeld.

Kinderroutes in de Achterhoek

Wandelen en fietsen wordt wel heel leuk met deze avontuurlijke kinderroutes in de Achterhoek. Klimmen in het bos, speuren naar dieren of leuke puzzelopdrachten onderweg. Ga samen met je kinderen de natuur in en beleef de leukste avonturen. Op Kidsgeluk.nl vind je de leukste kinderroutes in de Achterhoek! 

Animatie

Komen jullie met je hele gezin naar een kindvriendelijke camping in de Achterhoek, dan bieden verschillende campings in de Achterhoek ook animatie tijdens het hoogseizoen. Het animatieteam organiseert diverse activiteiten, zodat de kinderen zich volledig kunnen uitleven tijdens hun vakantie. Iedere camping heeft zijn eigen programmering en activiteiten. Wil je weten wat de specifieke campings te bieden hebben? Bekijk dan eens de website van 1 van de kindvriendelijke campings.

Ga naar Kidsgeluk