een vader en zoon die aan een picknicktafel zitten. zij bekijken de plattegrond van de camping

Kindvriendelijke campings

Ontdek de Achterhoek met de kinderen

Er is zoveel te ontdekken met kinderen in de Achterhoek, de grootste speeltuin van Nederland. Klimmen en klauteren in de verschillende leuke binnen en buitenspeeltuinen, met je blote voeten door de modder, dieren aaien op de kinderboerderij ,op pad met een ezel, zoek de weg in het doolhof, ga klimmen in een klimbos of waterfietsen in de natuur. Bij minder mooi weer hoef je je in de Achterhoek ook zeker niet te vervelen. Kies voor een bezoekje aan een echt kasteel, ga treinen kijken, een dagje zwemmen, bowlen, tegen elkaar strijden op de racebaan of ontdek de escaperoom. In de Achterhoek raak je niet uitgespeeld.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Kinderroutes in de Achterhoek

Wandelen en fietsen wordt wel heel leuk met deze avontuurlijke kinderroutes in de Achterhoek. Klimmen in het bos, speuren naar dieren of leuke puzzelopdrachten onderweg. Ga samen met je kinderen de natuur in en beleef de leukste avonturen. Op Kidsgeluk.nl vind je de leukste kinderroutes in de Achterhoek! 

Animatie

Komen jullie met je hele gezin naar een kindvriendelijke camping in de Achterhoek, dan bieden verschillende campings in de Achterhoek ook animatie tijdens het hoogseizoen. Het animatieteam organiseert diverse activiteiten, zodat de kinderen zich volledig kunnen uitleven tijdens hun vakantie. Iedere camping heeft zijn eigen programmering en activiteiten. Wil je weten wat de specifieke campings te bieden hebben? Bekijk dan eens de website van 1 van de kindvriendelijke campings.

Campings met een Zwembad

Zijn jullie echte waterratten? Kies dan voor een famliecamping met zwembad. Van buitenbad tot subtropisch zwemparadijs, de keuze is groot. Er zijn ook campings die direct aan een recreatieplas of zwemvijver liggen. Op zonnige dagen kun je hier met het hele gezin heerlijk relaxen.