Camping met privé-sanitair

In de Achterhoek

Echt vakantie vieren? Boek een camping met privé-sanitair in de Achterhoek!

Als kampeerder moet je in de Achterhoek zijn! Je hebt er de keuze uit heel veel goed onderhouden campings met ruime plaatsen. Bovendien zijn alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aanwezig: prachtige natuur, interessante musea, gezellige stadjes en leuke attracties. Je zult je niet vervelen!

Houd je van de vrijheid van kamperen, maar ook van comfort? Kies dan voor de luxe van privé-sanitair: een eigen douche, toilet en wastafel bij je tent of caravan. Een verblijf op een camping met privé-sanitair in de Achterhoek heeft veel voordelen. Nooit meer in de rij staan voor de douche, nooit meer een eind lopen naar het toilet en altijd privacy. Kortom, écht vakantie vieren! 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Jouw ideale camping met privé-sanitair in de Achterhoek

In de Achterhoek heb je de keuze uit 14 campings met privé-sanitair. Je ziet ze hierboven staan. Al deze campings hebben diverse typen kampeerplaatsen, waaronder dus plaatsen met eigen sanitair. Jij gunt jezelf toch ook zo’n luxe en comfortabele kampeervakantie in de Achterhoek? 

De voordelen van privé-sanitair

  • Je douche en wc bevinden zich meteen naast je caravan of tent, je hoeft dus nooit meer de hele camping over om naar het toilet te gaan. Vooral ’s nachts is dat fijn! 
  • Je hoeft ook nooit meer in de rij te staan als het ’s ochtends druk is bij de douches.
  • Alleen jij en je gezinsleden gebruiken het sanitair, wel zo hygiënisch. 
  • Je hebt meer privacy en hebt geen last van de geluiden en geuren van andere campinggasten. 

De Achterhoek heeft nog meer te bieden

Waarschijnlijk heb je behalve privé-sanitair nog wel meer op je wensenlijstje staan. Goed nieuws: in de Achterhoek vind je zeker een camping die aan al je wensen voldoet. Zoek je een camping in het groen of aan het water? Vier je het liefst vakantie op een rustige camping? Of is je vakantie pas geslaagd als er een zwembad op de camping is? Zeg het maar, er is keuze genoeg!