een vader en zoon die aan een picknicktafel zitten. zij bekijken de plattegrond van de camping

Campings voor kinderen

in de Achterhoek

Genieten voor jong en oud op een kindercamping in de Achterhoek

Lekker van de natuur genieten terwijl de kinderen zich geen moment vervelen? Dan moet je op een kindercamping zijn! Deze campings hebben alles wat de kleintjes nodig hebben, van grote velden om op te spelen tot de leukste speeltoestellen. Er is altijd wel een kindercamping in de Achterhoek waar jullie je helemaal thuis voelen.

Het voordeel van een kindercamping is dat je van het beste van twee werelden geniet. Het ene moment duiken jullie samen in het groene landschap van de Achterhoek. Stamp samen in beekjes, ga op ontdekkingstocht in de bossen of maak een uitdagende fietstocht door een heuvelachtig landschap. Eenmaal op de kindercamping in de Achterhoek trekken de kinderen helemaal hun eigen plan. Ze klimmen en klauteren in de speeltuin en crossen over het terrein op skelters.

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Beleef de leukste avonturen

De kinderen willen natuurlijk niet stilzitten tijdens hun vakantie. Dat hoeft ook helemaal niet, want de Achterhoek heeft genoeg te bieden. Duik samen in de wereld van ridders en prinsessen wanneer jullie de middeleeuwse geschiedenis van deze streek leren kennen. Bezoek oude kastelen en landgoederen of struin door de sfeervolle Hanzesteden. Je ontdekt hier ook de leukste dagjes uit. Dwaal samen door het doolhof in Ruurlo of stuiter erop los op de trampolines bij Sevink Molen Avonturenpark.

Waarom overnachten op een kindercamping?

De Achterhoek is gevuld met karakteristieke campings. Waarom zou je de kinderen meenemen naar een speciale kindercamping? Daar hoef je geen twee keer over na te denken:

  • Speciale faciliteiten voor de allerkleinsten
  • Leuke speeltoestellen
  • Een activiteitenprogramma voor de kinderen
  • Genoeg vriendjes en vriendinnetjes om te leren kennen

Vind de perfecte kindercamping in de Achterhoek!

Iedere camping in de Achterhoek heeft zijn eigen charme. Dat geldt ook voor alle kindercampings. Overnacht bijvoorbeeld op het terrein bij een boer, zodat de kinderen kennismaken met het plattelandsleven. Bijzonder overnachten in de Achterhoek is ook mogelijk. Zo zijn er kindercampings met pipowagens en boomhutten. Vind je het vooral belangrijk om zo comfortabel mogelijk te kamperen? Kies dan voor een kampeerplaats met eigen sanitair, zodat je van net wat meer comfort geniet. Ieder gezin is anders, dus elke kindercamping in de Achterhoek heeft weer iets unieks te bieden. Kom het zelf ervaren!