Camping aan het water

in de Achterhoek

De mooiste campings in de Achterhoek aan het water

In de buurt van water kom je echt tot rust! De Achterhoek staat bekend als een streek met bossen en weilanden, maar wist je dat er ook veel beekjes, rivieren en recreatieplassen zijn? Veel campings in de Achterhoek liggen direct aan het water. Stap zo vanuit je tent een bootje in, neem een duik in een recreatieplas of pak je vishengel en zoek de ideale visplek op. Ook als het te koud is om zelf een duik te nemen, geniet je volop op zo’n camping aan het water. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling rond een recreatieplas of pak de fiets en volg de stroming van de rivier.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Het grote aanbod campings in de Achterhoek aan het water

Hierboven vind je een overzicht van alle campings in de Achterhoek die aan het water liggen. Dit kan een beekje, een recreatieplas of een rivier zijn. Sommige campings hebben zelfs kampeerplaatsen die direct aan het water liggen. Daar geniet je ’s avonds voor je tent of caravan van de kwakende kikkers en voorbij zwemmende eendjes. 

Campings met visvijver

Neem je vishengel zeker mee naar de Achterhoek! Wist je dat hier regelmatig karpers van een kleine meter worden gevangen? Op campings die liggen aan een rivierarm, visvijver of beek vind je de perfecte visplek op loopafstand van je tent of camping. Neem plaats aan de waterkant, gooi je hengel uit en wacht ontspannen tot je beet hebt. Dit is écht vakantie! 

Voor echte waterratten

Houden jullie van zwemmen en waterpret? Dan is een recreatieplas met zandstrand en zonneweide op loopafstand ideaal. Op warme zomerdagen heb je weinig anders nodig! Maar kijk ook eens naar het aanbod van campings met zwembad in de Achterhoek. Sommige van die campings hebben een binnenbad, zodat je ook op minder mooie dagen lekker kunt gaan zwemmen.