Kamperen met je hond

in de Achterhoek

Als je hond de ideale vakantiebestemming mag kiezen, wordt het zonder twijfel de Achterhoek! Je bent er zo, er zijn uitgestrekte bossen om eindeloos doorheen te struinen en er is volop frisse lucht. En dan zijn er ook nog eens ontzettend veel fijne, hondvriendelijke campings in de Achterhoek. Kom dus samen met je viervoeter de Achterhoek ontdekken. Je zult je al snel realiseren dat je hond helemaal gelijk heeft: dit is de ideale vakantiebestemming voor dier én mens. 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

De ideale camping in de Achterhoek voor jou en je hond

Er zijn maar liefst 22 campings in de Achterhoek waar je met je hond welkom bent. Ze staan in het overzicht hierboven. Natuurlijk heb je als baasje ook zo je voorkeuren. Gelukkig is de variatie in het aanbod groot: van rustige minicampings tot gezellige familiecampings. Alle campings liggen bovendien in een omgeving die zich perfect leent voor uitgebreide wandelingen met je hond. 

Tips voor kamperen met je hond

  • Op veel campings moet je hond aangelijnd zijn. Neem een grondpen mee waar je de lijn van je hond aan vast kunt maken, zodat je onbezorgd kunt genieten van je vakantie in de Achterhoek. 
  • Is je hond het gewend om thuis in een bench te slapen? Neem die dan mee als je voldoende ruimte hebt in de auto. 
  • Neem een warm kleed of kussen mee waar je hond op kan liggen. 
  • Vergeet de tekenpen niet en controleer je hond altijd goed als jullie in de prachtige Achterhoekse natuur zijn geweest. 

Huur een huisje

Zie je het niet zo zitten om met je hond in een tent of caravan te slapen? Bij veel hondvriendelijke campings kun je ook een accommodatie huren, zoals een chalet, een trekkershut of een bungalow. Uiteraard beschikken veel van deze campings ook over camperplaatsen. Wil je wel kamperen maar laat je je hond liever niet te lang alleen? Dan is een camping met privé-sanitair ideaal.