Camperplaatsen

in de Achterhoek

Maak je keuze uit geweldige camperplaatsen in de Achterhoek

Ga je graag op pad met je eigen camper? Stel je navigatie dan eens in op de Achterhoek! Want dat is de ideale regio om te genieten van een campervakantie. Veel campings hebben speciale camperplaatsen ingericht, waar je tegen het geldende tarief van de camping kunt overnachten. Daarnaast zijn er speciale camperplaatsen in de Achterhoek met een zuil waar je water en stroom kunt aftappen. Ze liggen bijvoorbeeld midden in de natuur, direct naast een camping of bij een recreatieplas. In de Achterhoek valt genoeg te zien en te ontdekken. Pak de fiets en ga de stad in, of maak juist een mooie fietstocht door de natuur. Ook aan interessante musea, prachtige kastelen en goede restaurants ontbreekt het hier niet.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Campings met camperplaatsen in de Achterhoek

Bovenstaande campings hebben camperplaatsen beschikbaar. Je kunt dus de camping kiezen die het beste bij je past: van luxe, levendige camping tot rustig gelegen minicamping. De campings liggen verspreid over de Achterhoek. Tip: doe met je camper meerdere campings aan en maak er een tour-de-Achterhoek van! Natuurlijk kun je gebruikmaken van de diverse faciliteiten op de camping. Met de Camping Card Achterhoek kampeer je in het voor- en naseizoen bovendien tegen een extra aantrekkelijk tarief.

Ideaal voor een kort verblijf: camperplaatsen met zuil 

Overal in de Achterhoek vind je diverse camperplaatsen met camperzuil. Sommige plaatsen liggen direct naast een camping, maar er zijn ook camperplaatsen aan de rand van een stad of bij een recreatieplas. Je kunt hier overnachten vanaf 10 euro.

  • Overnachten per 24 uur inclusief 6 ampère stroom en waterafvoer;
  • Schoon water tanken voor € 1,- per 80 liter;
  • Betalen enkel met muntgeld, pinnen is niet mogelijk;
  • Betalen per dagdeel of uur is niet mogelijk;
  • Minimumtarief is € 10,-
  • Meerprijs elektra bij de Slingeplas € 4,- per 24 uur.

Campings van klein tot groot

Zet je je camper het liefst op een camping aan het water? Zoek je een camping waar je hond mee naartoe mag? Of ben je op zoek naar een camping met zwembad? In de Achterhoek vind je zeker de ideale camping voor jouw campervakantie!