Camperplaatsen

Camperplaatsen in de Achterhoek

Diverse campings hebben speciale plaatsen ingericht voor campers. Je kunt hier voor het geldende tarief overnachten. Daarnaast vind je overal in de Achterhoek speciale camperplaatsen, met een zuil waar je
water en stroom kunt tappen. Je kunt hier overnachten vanaf € 10 per 24 uur. Wanneer deze camperplaatsen bij een camping liggen, is dat vaak buiten de poorten van het terrein. In principe kun je dan niet gebruikmaken van de faciliteiten van de camping (tenzij anders is aangegeven).

Camperplaatsen in de Achterhoek voor een kort verblijf

In de Achterhoek zijn er diverse locaties waar je kunt kamperen met een eigen camper op speciale camperplaatsen. Deze camperplaatsen zijn gelegen op unieke plekken midden in de natuur, bij een recreatieplas of aan de rand van een camping.

Maak gebruik van de camperzuil op de camperplaats vanaf € 10,-:

Overnachten per 24 uur inclusief 6 ampère stroom en waterafvoer;
Schoon water tanken voor € 1,- per 80 liter;
Betalen enkel met muntgeld, pinnen is niet mogelijk;
Betalen per dagdeel of uur is niet mogelijk;
Minimumtarief is € 10,-
Meerprijs elektra bij de Slingeplas € 4,- per 24 uur.

Bekijk hier het aanbod camperplaatsen met een camperzuil.

Camperplaatsen op een camping in de Achterhoek

Wanneer je wat langer wilt kamperen met een camper in de Achterhoek, kies dan voor een gezellige camping. Tijdens je verblijf ervaar je de gezellige kampeersfeer en kun je gebruik maken van de diverse faciliteiten op de camping. Hier kun je overnachten voor het geldende CCA tarief (in het voor- en naseizoen).

Bekijk ons ruime aanbod en maak kennis met de 25 campings in de Achterhoek. Variërend van een luxe levendige camping tot een rustig en idyllisch gelegen mini-camping; er is ongetwijfeld een camping die aan jouw wensen voldoet.

 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: