groot grasveld met kleurrijke bomen, daartussen staat een caravan met voortent met campingstoelen

Seniorencamping

Kom tot rust op een seniorencamping in de Achterhoek

Op zoek naar een rustige camping met ruime plaatsen, veel privacy en een gemoedelijke sfeer? Kom naar de Achterhoek! Je vindt er veel kleinere campings die prachtig gelegen zijn in de natuur. Op een seniorencamping in de Achterhoek staat service nog hoog in het vaandel, net als de gastvrijheid waar de Achterhoek zo bekend om staat! De eigenaren ontvangen je met open armen en staan de hele vakantie klaar voor een vriendelijk praatje, hulp bij een probleem of tips over de omgeving. Want de Achterhoek heeft niet alleen rust en ruimte te bieden, maar ook prachtige kastelen, interessante musea en uitstekende restaurants. 

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Zoek en boek de perfecte seniorencamping in de Achterhoek

Hierboven staat een overzicht van campings die zich specifiek op senioren richten. Hier kom je echt voor je rust! De campings bieden stuk voor stuk die ouderwetse gastvrijheid en persoonlijke aandacht die een vakantie zo fijn maken. Natuurlijk is er goed en schoon sanitair. De campings zijn bovendien gelegen op de mooiste plekjes van de Achterhoek, zodat je nooit ver hoeft te reizen om te genieten van de prachtige Achterhoekse natuur.

Extra voordelig kamperen

De tijd dat je vast zat aan het hoogseizoen, is voorbij. Mooi meegenomen dat je in de Achterhoek in het voor- en naseizoen extra voordelig kampeert! Met de Camping Card Achterhoek (CCA) betaal je slechts 16, 18, 20 of 22 euro per nacht. Bovendien krijg je met de CCA korting bij bijvoorbeeld musea en horeca. Je kunt de kaart hier gratis aanvragen. 

Wat meer comfort

Slaap je liever niet in een tent of caravan? Bij veel seniorencampings kun je ook kiezen voor wat meer luxe en een chalet of bungalow huren. Ook met je camper ben je van harte welkom, want veel campings beschikken over speciale camperplaatsen. En wil je wel kamperen maar niet te ver lopen naar het toiletgebouw? Dan is een kampeerplaats met privé-sanitair ideaal. Je beschikt dan over een eigen toilet, douche en wastafel direct naast je tent of caravan