Camping De Graafschap

Loenhorsterweg 7C, 6999 DT Hummelo | Tel: +31314343752 | Toon op kaart

Brede kronkelende paden en vele struiken en bomen verdelen de parkcamping in royale Comfortplaatsen met veel privacy. Dankzij het eigen natuurbeheersplan zijn de afgelopen jaren maar liefst 32 soorten vogels op de camping waargenomen.

De camping ligt aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo in de gemeente Bronckhorst. één groot, groen wandel- en fietsgebied. Een aanrader voor de èchte rustzoeker! 

Alle comfortplaatsen beschikken standaard over 8 Amp. elektra aansluiting welk zijn te verhogen naar max.16 Amp, water, afvoer, centrale antenne en de mogelijkheid tot draadloos internet. Wilt u iets meer comfort? Kies dan voor een Comfort riant plaats of maak gebruik van ons luxe privé sanitair. Verder zijn er twee moderne verwarmde sanitairgebouwen waarvan één met extra verwarmde baby ruimte en wasserette. Warm water en douche gebruik is gratis. Privacy, rust en comfort zijn op deze karaktervolle charme camping de belangrijkste ingrediënten. 

De camping is geopend van 10-04 t/m 25-10-2019. Ná 25-10 kunt u alleen kamperen op een Comfort Riant plaats met privé sanitair, ook voor mindervalide. Een telefoontje vooraf is voldoende.

ANWB waarderingscijfer: 9,1 

Nabijgelegen fietsroute en wandelroute

De Graafschap is de ideale uitvalbasis voor een aantal fietsroutes door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij De Graafschap:

Website E-mail Telefoon