Parkcamping De Graafschap

Loenhorsterweg 7C, 6999 DT Hummelo | Tel: +31314343752 | Toon op kaart

Brede, kronkelende paden en vele struiken en bomen verdelen de Parkcamping in royale comfortplaatsen met veel privacy, waarvan er 70 zijn voorzien van luxe verwarmd privé-sanitair die je het gehele jaar kunt boeken. 

De camping is landelijk gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo. Eén groot groen wandel en fietsgebied in het hart van de Gelderse Achterhoek. De camping sluit direct aan op het meest uitgebreide fietsknooppunten netwerk en bekroond door de ANWB als charme camping.

Al onze plaatsen zijn voorzien van 16 ampère, watertappunt, afvoer, digitale antenne en de mogelijkheid tot draadloos internet. Wij hebben basisplaatsen, camperplaatsen, comfortplaatsen met privé-sanitair en comfort riant plaatsen met privé-sanitair waarvan twee plaatsen voor minder validen. Wil je nog iets meer ruimte, dan hebben wij ook comfort riant extra plaatsen hier heb je je eigen veld omheind met groen en privé-sanitair. Verder is er één vernieuwd modern verwarmd sanitair gebouw die voorzien is van dames/heren toiletten, wastafelcabines, douchcabines, familie-en mindervalide douches, afwasplaatsen en een wasserette. 

Mocht je geen eigen kampeermiddel hebben, dan hebben wij ook verschillende accommodaties die je bij ons kunt huren zoals een slaapvat, podge, Finse kota, trekkershut of een chalet. Privacy, rust en comfort zijn op onze karaktervolle charme camping de belangrijkste ingrediënten. Wij zijn het gehele jaar geopend.

Website E-mail Telefoon