Marveld Recreatie

Elshofweg 6, 7141 DH Groenlo | Tel: +31544466000 | Toon op kaart

Aan de oostkant van Groenlo ligt op 42 ha. Marveld Recreatie, een prachtig vijf sterren kampeer- en bungalowpark gebouwd in de Saksische stijl en met een sfeer van de Achterhoekse gezelligheid.

Onze gastvrijheid staat borg voor een intense beleving van uw vakantie. Dat komt mede door de luxe inrichting van de bungalows. Zo heeft de 6 persoons bungalow VWL5 een eigen sauna en whirlpool. De kampeerplaatsen zijn van alle faciliteiten voorzien om u zó, op elk moment in het jaar, ook in de winter, een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Nieuw bij Marveld is het luxe aparthotel Havezate. Geniet van een ontspannen verblijf inclusief ontbijt!

Roemrijke geschiedenis
De Gelderse Achterhoek is een stukje Nederland, rijk aan natuur én geschiedenis. Daarbinnen heeft Groenlo als eeuwenoude vestingstad een luisterrijke geschiedenis en zijn er nog veel overblijfselen uit de historie te zien. Marveld Recreatie maakt deel uit van deze roemruchte historie.

Het complex is voortgekomen uit de oude boerderij Marveld, gesticht in 1667. Vanaf Marveld vertrekt de Groenlo Vestingstad Express en laat u de mooiste plekjes van Groenlo en omgeving zien. Via het GPS systeem hoort u onder andere wat zich tijdens de Slag om Grolle in 1627 heeft afgespeeld.

Veel faciliteiten
Of u nu op het terras van de bar-bowling zit te genieten, of ‘de binnenplaats’ binnenloopt, u kunt met een beetje fantasie de sfeer van vervlogen tijden herbeleven. Marveld Recreatie heeft een zeer gevarieerd culinair aanbod. U kunt kiezen uit een viertal restaurants. Zo is er het à la carte restaurant, het pizza en pannenkoek restaurant, het ‘doe het zelf grill’. Wilt u wat meenemen naar uw bungalow of caravan, dan is er een zeer moderne snackbar met een ruim aanbod. Eet smakelijk! Een professioneel recreatieteam maakt uw vakantie en die van uw kinderen onvergetelijk. Op het hele park is gratis WiFi aanwezig.

Van bowlen tot golf
In het gebouw tegenover de receptie bevindt zich het sportieve hart van Marveld Recreatie. Drie indoor tennisbanen en zes bowlingbanen maken het mogelijk om sportief en actief bezig te zijn. Dat kan overigens ook in het 25 meter wedstrijdbad of in het subtropisch zwemparadijs. Bij mooi weer staat een groot buitenbad met waterspeeltuin en kabouterbad voor de kleintjes tot uw beschikking. Op een ligstoel onder palmbomen genieten van uw vakantie!

Ook is er de Marveld pitch en Putt 18 holes golfbaan. Een leuke bezigheid voor iedereen, want na een korte uitleg slaat u al heel snel een aardig ball

Tip: Als u na uw vakantie heimwee krijgt, kijk dan op www.marveld.nl

Nabijgelegen fietsroutes en wandelroutes

Marveld is de ideale uitvalbasis voor een fietsroute of wandelroute door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij Marveld:

  • Wandelroute: Marhulzenwandeling - Door het prachtige en rustige buitengebied van Groenlo (6 km)
  • Wandelroute: Marhulzen-vestingwandeling  - Door vestingstadje Groenlo en haar prachtige buitengebied (10 km)
  • Wandelroute: Marveld Blauw - Bijzondere wandelroute door het prachtige en rustige buitengebied van Groenlo (7 km)
  • Wandelroute: Marveld Groen - Door het buitengebied van Groenlo en Natuurpark De Leemputten
  • Mountainbikeroute: MTB-route - Bijzondere ATB-route door, Oost Gelre, Winterswijk en Duitsland (25 km)

Website E-mail Telefoon