Marveld Recreatie

Elshofweg 6, 7141 DH Groenlo | Tel: +31544466000 | Toon op kaart

Aan de oostkant van Groenlo ligt op 50 ha. Marveld Recreatie, een prachtig vijfsterren vakantiepark gebouwd in de Saksische stijl en met een sfeer van de Achterhoekse gezelligheid.

Onze gastvrijheid staat borg voor een intense beleving van jouw vakantie. Bij Marveld Recreatie kun je genieten van een vakantie zoals jij dat wilt: van eenvoudig tot lekker luxe. Er zijn allerlei soorten bungalows van vier tot acht personen, verschillend qua inrichting, grootte en luxe. De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien om je zo op elk moment in het jaar een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ook zijn er kampeerplaatsen te boeken met privé sanitair, zodat je niet hoeft te lopen naar het sanitairgebouw. Geniet van een ontspannen verblijf!

Roemrijke geschiedenis
De Achterhoek is een stukje Nederland, rijk aan natuur én geschiedenis. Daarbinnen heeft Groenlo als eeuwenoude vestingstad een luisterrijke geschiedenis en zijn er nog veel overblijfselen uit de historie te zien. Marveld maakt deel uit van deze roemruchte historie. Het complex is voortgekomen uit een oude boerderij, opgericht in 1667. Vanaf Marveld vertrekt de Groenlo Vestingstad Express en laat je de mooiste plekjes van Groenlo en omgeving zien. Via het GPS systeem hoor je van alles over de geschiedenis, waaronder over de Slag om Grolle, dat zich in 1627 heeft afgespeeld.

Culinair aanbod
Marveld Recreatie heeft een zeer gevarieerd culinair aanbod. Er is een groot terras, bar-bowling en een viertal restaurants. Ook is er een snackbar en een bezorgservice voor pizza’s. Het is ook mogelijk om verse broodjes via de supermarkt te bestellen, wij brengen dit dan bij je bungalow of caravan.

Van bowlen tot golf
Drie indoor tennisbanen en zes bowlingbanen maken het mogelijk om sportief en actief bezig te zijn. Ook is er een Pitch & Putt 18 holes golfbaan. Een leuke bezigheid voor iedereen, want na een korte uitleg sla je al heel snel een aardig balletje.

Subtropisch zwemparadijs
Als gast van Marveld is de toegang tot het subtropisch zwemparadijs onbeperkt inbegrepen. Naast dat je baantjes kunt trekken in het 25 meter lange wedstrijdbad, is er een buitenzwembad, zijn er zes waterglijbanen en een 100 meter lange wildwaterbaan. Voor de kinderen is er een spraypark met diverse spray-elementen en interactieve spelelementen. Beleef een subtropisch avontuur!

Nabijgelegen fietsroutes en wandelroutes
Marveld is de ideale uitvalbasis voor een fietsroute of wandelroute door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij Marveld:

 • Fietsroute: Coulissen en Flamingo's - Natuur en Cultuur (42 km)
 • Fietsroute: Marveld Hilgelo - Naar recreatiegebied 't Hilgelo (30 km)
 • Fietsroute: Marveld Borculo - Naar museumstadje Borculo (43 km)
 • Fietsroute: Marveld Winterswijk - Naar het centrum van Winterswijk (30 km)
 • Fietsroute: Marveld ErveKots - Naar openlucht museum ErveKots (26 km)
 • Fietsroute: Marveld Zwillbrock - Naar het Zwillbrocker Venn in Duitsland (22 km)
 • Fietsroute: Marveld-MORE - Naar Museum MORE | Kasteel Ruurlo (58 km
 • Wandelroute: Marhulzenwandeling - Door het prachtige en rustige buitengebied van Groenlo (6 km)
 • Wandelroute: Marhulzen-vestingwandeling  - Door vestingstadje Groenlo en haar prachtige buitengebied (10 km)
 • Wandelroute: Marveld Blauw - Bijzondere wandelroute door het prachtige en rustige buitengebied van Groenlo (7 km)
 • Wandelroute: Marveld Groen - Door het buitengebied van Groenlo en Natuurpark De Leemputten
 • Mountainbikeroute: MTB-route - Bijzondere ATB-route door, Oost Gelre, Winterswijk en Duitsland (25 km)
Boeken
Website E-mail Telefoon

Het CCA voordeel

Op vertoon van de CCA kaart overnachten voor €28,-*

* Deze prijs is inclusief 2 personen. Voor de 3e en 4e persoon betaald u €10,- p.p.p.d. extra.