Landgoedcamping Poelhuis

Poolserweg 3, 7104 DC Winterswijk Meddo | Tel: +31543569246 | Toon op kaart

Geniet van de rust op onze eeuwenoude boerderij en beleef het Winterswijkse coulisselandschap rechtstreeks vanaf je kampeerplaats.

Poelhuis wordt al in 1319 genoemd. Op deze unieke plek in Nationaal Landschap Winterswijk vind je de rust die je op een landgoed mag verwachten. In de directe omgeving van de voormalige boerderij zijn vele mogelijkheden voor het maken van wandelingen of fietstochten in de natuur.

De 40 standplaatsen zijn gemiddeld ruim 140m2 groot, met veel vrije ruimte, en met merendeels vrij uitzicht over het omringende landschap. Op elke plaats is water, een vuilwaterafvoer en 10 ampère stroom. Er is een luxe verwarmd sanitairgebouw met ruime douches, toiletten en afsluitbare wascabines; allen zonder muntautomaten. Ook zijn er twee keukens en is er een koelkast met vriesvak, een wasmachine en -droger. In de recreatieruimte vind je, naast vele actuele tijdschriften en boeken, toeristische informatie over de omgeving. Verder is er een AED aanwezig. De auto’s staan op een aparte parkeerplaats en voor fietsen is er een overdekte stalling. Uiteraard is er op de camping een dekkend wifi netwerk, gratis te gebruiken door onze gasten.

De camping is met name geschikt voor mensen die rust zoeken en meebrengen. Natuurlijk zijn kinderen welkom, maar er zijn geen specifieke voorzieningen en speelmogelijkheden. Luxe kamperen in perfecte eenvoud, met veel ruimte en maximale beleving van het landschap!

Je bent welkom vanaf 15 maart tot 31 oktober.

Website E-mail Telefoon

Het CCA voordeel

Op vertoon van de CCA kaart overnachten voor €21,- in het laagseizoen.