Landgoedcamping Poelhuis

Poolserweg 3, 7104 DC Winterswijk Meddo | Tel: +31543569246 | Toon op kaart

Landgoedcamping Poelhuis
Geniet van de rust op onze eeuwenoude boerderij. Ruime plaatsen, zon en schaduw, beschut maar toch met uitzicht. De camping is minder geschikt voor kinderen. De camping beschikt onder andere over royaal uitgevoerde verwarmde sanitairruimtes, een keuken en een recreatiezaal. Winterswijk is een eldorado voor fietsers en wandelaars met tientallen bewegwijzerde routes, enkele nabij de camping. Ver weg van doorgaande wegen, zijn er andere recreatieterreinen en bebouwingen, hier garanderen wij u weldadige rust net als op een landgoed.

Er is vrij gebruik van internet.

Er zijn 15 zeer ruime standplaatsen (100 tot 150m2), zonder heggetjes en geen auto naast de caravan of tent. Voor de auto's zijn er aparte verharde parkeerplaatsen.

Het sanitair is luxe ingericht en bij koud weer centraal verwarmd. Er zijn 3 toiletruimtes, 2 douches, 2 afsluitbare wascabines met warmwater en 2 overige wastafels. Voor mindervaliden (niet elk rolstoelgebruik) kunnen we op verzoek vooraf een grote badkamer met toilet, douche en wastafel beschikbaar stellen. Informeer voor de mogelijkheden. 

Aparte keuken met onder andere een vaatwasser en verder een kookgelegenheid voor tentkampeerders, bij slecht weer.

Wij zijn een camping voor hen die rust zoeken en rust meebrengen. We hebben dan ook geen speelmogelijkheden en voorzieningen voor kinderen.

Website E-mail Telefoon