Camping Kom es an

Handwijzersdijk 4, 7255 MJ Hengelo | Tel: +31 575 467 242 | Toon op kaart

Zoekt u een mooie plek om vanuit daar de Achterhoek te verkennen, dan bent u aan het juiste adres. In het laagseizoen de ideale camping voor rustzoekers, in de schoolvakanties een heerlijke plek voor kinderen!

Camping Kom-Es-An te Hengelo (Gld) ligt in een schitterend coulisselandschap en heeft royale plaatsen voor stacaravans, toercaravans, tenten en campers. Tevens bieden wij comforthutten, trekkershutten en luxe stacaravans aan die u kunt huren. Alle toeristische plaatsen beschikken over een 10 ampère stroomaansluiting, wateraansluiting en een vuilwaterafvoer. Tevens bieden wij een modern sanitairgebouw waarin u de ruimte ervaart die u niet zomaar ergens anders tegenkomt.

Verder heeft deze camping een kampwinkel, wasserette, snackbar, draadloos internet, kantine met restaurantgedeelte, recreatiezaal en aparte knutselruimte voor de allerkleinsten onder ons. Daarnaast is er een zwembad met een apart peuterbad (geopend vanaf Hemelvaart tot eind augustus) en zijn er verschillende speeltuinen waar uw (klein)kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam.

Website Telefoon