Camping Kom es an

Handwijzersdijk 4, 7255 MJ Hengelo | Tel: +31 575 467 242 | Toon op kaart

Zoek je een mooie plek om vanuit daar de Achterhoek te verkennen, dan ben je hier aan het juiste adres. In het laagseizoen de ideale camping voor rustzoekers, in de schoolvakanties een heerlijke plek voor kinderen!

Camping Kom-Es-An te Hengelo (Gld) ligt in een schitterend coulisselandschap en heeft royale plaatsen voor stacaravans, toercaravans, tenten en campers. Beschik je niet over een eigen kampeermiddel, dan bieden wij je de mogelijkheid een van onze accommodaties (trekkershutten, comforthutten en luxe stacaravans) te huren. 

Alle toeristische plaatsen beschikken over een 10 ampère stroomaansluiting, water-aansluiting en een vuilwaterafvoer. Behalve onze standaard plaatsen, beschikken wij ook over enkele comfort plaatsen met privé sanitair. Tevens bieden wij een modern sanitairgebouw waarin je de ruimte ervaart die je niet zomaar ergens anders tegenkomt.

Verder heeft deze camping een kampwinkel (waar je dagelijks vers brood kunt bestellen), wasserette, snackbar, draadloos internet, kantine met restaurantgedeelte, terras, recreatiezaal en aparte knutselruimte voor de allerkleinsten onder ons. Daarnaast is er een zwembad met een apart peuterbad en ligweide (geopend vanaf Hemelvaart tot eind augustus) en zijn er verschillende speeltuinen waar (klein)kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen is er ook een animatieteam aanwezig.

Website Telefoon