Het Eibernest

Kerkdijk 1, 7152 DB Eibergen | Tel: +31545471268 | Toon op kaart

Het Eibernest is gelegen in het buitengebied van de plaats Eibergen, vlakbij de Duitse grens. Een mooi wisselend coulisselandschap met volop mogelijkheden voor allerlei sportieve en rustige activiteiten.

De camping beschikt over ruime kampeer- en camperplaatsen van 100 m2, voorzien van 10 amp. stroomaansluiting, watertappunt en waterafvoer op elke plaats apart. Ons verwarmde sanitairgebouw is voorzien van alle gemakken (ook mindervalide voorzieningen) en het gebruik van de warme douches en het tappen van warm water is natuurlijk gratis.

De camping beschikt over 2 verwarmde (buiten) zwembaden met ligweide en ligbedden, kantine annex restaurant, snackbar en een gezellige bar met 2 biljart tafels. Een wasserette, speeltuin, midgetgolf / jeux de boulesbaan / fietsverhuur / draadloos internet en broodjes service maken het geheel compleet.

ANWB Classificatie 4,5 sterren.

Nabijgelegen fietsroutes

Het Eibernest is de ideale uitvalbasis voor een aantal fietsroutes door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij het Eibernest:

  • Fietsroute: Eibernest Route - Door het Achterhoekse coulissenlandschap ten zuiden van Eibergen (52 km)
  • Fietsroute: Rondje Groenlo - Zwilbrock (34 km)

Website E-mail Telefoon