Fietsen en Wandelen

Fietsen of wandelen in de Achterhoek... Dat betekent na elke bocht verrast worden door een prachtig vergezicht of een karakteristiek doorkijkje. Je gaat door bossen en landerijen en van pittoreske dorpen naar historische stadjes. Nergens anders is de afwisseling in landschap zo groot als hier!

Als fietser word je in de Achterhoek echt in de watten gelegd. Zo is de regio aangesloten op het internationale netwerk van fietsknooppunten. Ook kun je routes fietsen via je smartphone; met alle filmpjes, foto's en tips die je onderweg ontvangt, wordt het alleen nog maar boeiender!

Hou je meer van wandelen? Dan kun je gebruik maken van het knooppuntennetwerk met wandelroutes. Dankzij de overzichtelijke bebording stel je heel eenvoudig je eigen route samen. De afstand bepaal je zelf!

Route App

Download nu gratis de Achterhoek Routes app in de app store. Met de app heb je overzichtelijk alle routes in de Achterhoek op één locatie. Je kunt eenvoudig op zoek naar routes die aan al jouw wensen voldoen aan de hand van filters en de zoekfunctie. Ook kun je met één klik kijken welke routes bij jou in de buurt liggen. Door op een route te klikken zie je direct alle informatie over de route zoals afstand, duur, plaatsen waar de route door heen komt en leuke tips voor onderweg. Ook kun je de route opslaan als favoriet en downloaden voor offline gebruik.

Download de Achterhoek routes app
Bekijk alle routes op Achterhoek.nl