Camping de Vreehorst

Vreehorstweg 43, 7102 EK Winterswijk | Tel: +31543514805 | Toon op kaart

Camping Vreehorst ligt midden in “Nationaal Landschap Winterswijk” en grenst aan één van de mooiste natuurgebieden van de Achterhoek: De Bekendelle. Vanaf de camping kun je schitterende wandel- en fietstochten maken. De gezellige winkelplaats Winterswijk ligt op slechts 3 kilometer afstand.

Camping Vreehorst is een absolute aanrader. Met twee prachtige sanitairgebouwen, horeca, verse broodjes, een binnen- en buitenzwembad, fietsverhuur, speeltuin met springkussen en sportveld vind je alles voor een welverdiende vakantie.

De ruime kampeerplaatsen beschikken allemaal over stroom, tv-aansluiting en eigen watertappunt met afvoer. Ook zijn er kampeerplaatsen met privé-sanitair. Campers zijn welkom op alle kampeervelden. Ook zijn er speciale verharde camperplaatsen voor 1 nacht. Daarnaast beschikt Camping Vreehorst over diverse en bijzondere verhuuraccommodaties. Waaronder een zeer unieke accommodatie in Nederland: de Skycabin.

Meer weten over deze bijzondere accommodaties of de heerlijke kampeermogelijkheden? Kijk dan snel op www.vreehorst.nl

•    Gratis WiFi
•    Op steenworp afstand van Obelink

Nabijgelegen fietsroute en wandelroute

Camping Vreehorst is de ideale uitvalbasis voor een fietsroute of wandelroute door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij Camping Vreehorst:

  • Fietsroute: Winterswijkse Molenroute - Langs mooie Winterswijkse molens (42 km)
  • Wandelroute: Natuurtocht Bekendelle - Door oerbos Bekendelle (8 km)

Website E-mail Telefoon