Camping 't Meulenbrugge

Mosselseweg 4, 7251 KT Vorden | Tel: +31575556612 | Toon op kaart

In de mooie omgeving van 8 kastelendorp Vorden, vind je de prachtige camping `t Meulenbrugge, gelegen aan de waterkant van een bosrijke omgeving.

Camping `t Meulenbrugge is gelegen aan de bosrand van een ideale fiets- en wandelomgeving. De camping biedt zowel standaard- als comfortplekken aan. De toeristische comfort plaatsen zijn voorzien van 10-16 ampère elektra, water en rioolaansluiting en bovendien zijn alle voortentplaatsen verhard. Er zijn 3 luxe vloer verwarmde sanitairgebouwen en er is een wasmachine en droger. Ook is er een jeu de boulesbaan, fietsenverhuur, overdekte fietsenstalling en gratis Wi-Fi op alle kampeerplaatsen. Wij hebben ook 2 slaapvaten, 2 pods en 2 plekken met privé-sanitair.

Iedere morgen komt er een bakker met verse warme broodjes. Onze camping is aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC) en ANWB erkend. De camping is met name geschikt voor mensen die van rust en ruimte houden, hierdoor is onze camping dan ook minder geschikt voor kinderen. Je vindt bij ons geen speeltoestellen of animatieteam, maar je kunt wel in alle rust genieten van de geluiden van de natuur en van het prachtige uitzicht op onze boomgaard en de kerk van het dorpje Kranenburg.

Website E-mail Telefoon