Camping Lansbulten

Eskesweg 1, 7121 LZ Aalten | Tel: +31543472588 | Toon op kaart

Je bent van harte welkom op onze familiecamping, die ligt in het mooie groene Achterhoekse coulisselandschap, direct  aan de Keizersbeek en maar 1400 meter van het centrum van Aalten.

Je kunt er genieten van ruime plaatsen (120m2) met stroom (6 of 10 Amp.), een watertappunt en afvoer op de plaats. Voor campers is er nog een extra veld ingericht met kleinere plaatsen (60m2). Alle plaatsen liggen altijd in de buurt van een sanitair gebouw en wifi mast. Wil je iets meer comfort? Boek dan een safaritent/lodgetent, noorse blokhut, trekkershut of een nieuw zeer luxe ingericht chalet. 

Je vindt bij ons o.a. rust, ruimte, natuur, 3 verwarmde sanitair gebouwen, wasserette, wifi en visgelegenheid in de Keizersbeek. Tijdens de mooie fiets- en wandelroutes kun je een bezoek brengen aan de diverse theetuinen en wijngaarden. Voor kinderen is er o.a. een NIEUW zwem- en peuterbad, kleine animatie, speeltuintjes, air trampoline en verhuur van skelters. Voor een hapje eten, kun je terecht bij Eetcafé “Karpermeer”  50m. buiten de camping of in het Centrum van Aalten op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen en verse broodjes heet de Spar in Bredevoort u van harte welkom en voor eventuele kampeerartikelen kun je terecht bij Kampeerwinkel OBELINK (8km) van Camping Lansbulten verwijderd.

Familie Doornink staat voor je klaar om je welkom te heten.

Website E-mail Telefoon

Het CCA voordeel

In het voor- en naseizoen overnachten voor €20,-