Kasteel & Landgoedcamping Jena

Rozegaarderweg 7, 6999 DW Hummelo | Tel: +31314381457 | Toon op kaart

Dé plek voor de wandel-, fiets en natuurliefhebber. Ook op gebied van cultuur en historie heeft Hummelo en omstreken genoeg te bieden!

Kasteel & Landgoed Camping Jena is gelegen aan de rand van de uitgestrekte bos- en natuurgebieden van landgoed Enghuizen. De camping zelf wordt gekenmerkt door ruime standplaatsen verdeeld over verschillende kampeervelden met veel groen. Er hangt een gemoedelijke & nostalgische sfeer. Voor iedereen is er een geschikte kampeerplaats te vinden. Op het grote veld is er voor de jongste gasten een heerlijke water-/zandspeelplaatsen en diverse speeltoestellen. Ook het fietscrossbaantje en de airtrampoline zijn een grote hit! Zoek je rust,veel ruimte en privacy? Dan is het
hofjesveld of middenveld de uitgelezen plek.

Er zijn goede sanitaire voorzieningen welke gratis te gebruiken zijn. Geen eigen kampeermiddel? Huur dan een van onze trekkershutten of Pods. Voor een boodschap pak je de fiets en ben je binnen een paar minuutjes bij de dichtstbijzijnde supermarkt. In de receptie kun je verder gratis fietsroutes, toeristische informatie, een lokaal krantje en ijsjes krijgen.

Tijdens het hoog-seizoen kun je op ons terras onder de ruim 150 jaar oude lindebomen genieten van een heerlijk bakje koffie met wat lekkers of bijvoorbeeld een pizza uit eigen steenoven. Voor de “kleine” gasten bakken we hier regelmatig broodjes of popcorn boven het kampvuur. Tevens kun je op het terras gebruik maken van gratis wifi. Gezellig uit eten? In de nabije omgeving bevinden zich diverse restaurants, zelfs op loopafstand!

Tevens zijn wij; ANWB charme camping

Camping geopend van 15 april t/m 1 oktober 2022
Camperweide met verwarmd sanitair gebouw geopend van 1 januari t/m 31 december 2022

Nabijgelegen fietsroute en wandelroute

Camping Jena is de ideale uitvalbasis voor een aantal fietsroutes door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij Camping Jena:

  • Fietsroute: Langs de Oude IJssel - Heerlijk fietsen langs het water, bron van Geluk (40 km)
  • Fietsroute: Oude IJsselstreekroute - Langs karakteristieke kastelen, boerderijen en theethuin (59 km)

Website E-mail Telefoon