Kasteel & Landgoedcamping Jena

Rozegaarderweg 7, 6999 DW Hummelo | Tel: +31314381457 | Toon op kaart

Dé plek voor de wandel-, fiets en natuurliefhebber. Ook op gebied van cultuur en historie heeft Hummelo en omstreken genoeg te bieden!

Kasteel & Landgoed Camping Jena is gelegen aan de rand van de uitgestrekte bos- en natuurgebieden van landgoed Enghuizen. De naam Enghuizen gaat terug tot 1240. De brokstukken van het 19e-eeuwse landgoed liggen verborgen in een heuvel. Tot ver in de omtrek herinneren de roodgele wapenkleuren op de luiken van de boerderijen eraan, dat ze tot het landgoed behoorden.

De camping zelf wordt gekenmerkt door ruime standplaatsen verdeeld over verschillende kampeervelden met veel groen. Er hangt een gemoedelijke & nostalgische sfeer. Voor elke doelgroep is er een geschikte kampeerplaats te vinden. Op het grote veld is er voor de jongste gasten een heerlijke water-/zandspeelplaatsen en diverse speeltoestellen. Zoekt u rust en privacy? Dan is het hofjesveld of middenveld te uitgelezen plek.  Er zijn goede sanitaire voorzieningen welke gratis te gebruiken zijn. Geen eigen kampeermiddel? Huur dan een van onze trekkershutten of Pods.

Camping gasten kunnen tevens gratis gebruik maken van het openlucht zwembad in hoog-keppel,deze is op fietsafstand van de camping gelegen.

Tijdens het seizoen kunnen er iedere dag verse broodjes besteld worden of kunt u op ons terras onder de ruim 150 jaar oude linde bomen genieten van een heerlijk bakje koffie met wat lekkers. Tevens kunt hier gebruik maken van gratis wifi.

Tevens zijn wij; ANWB charme camping

Nabijgelegen fietsroute en wandelroute

Camping Jena is de ideale uitvalbasis voor een aantal fietsroutes door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij Camping Jena:

Website E-mail Telefoon