Capfun Vakantiepark IJsselstrand

Eekstraat 18, 6984 AG Doesburg | Tel: +31313472797 | Toon op kaart

Kamperen aan het water tussen Veluwe en Achterhoek. Vakantiepark IJsselstrand te Doesburg ligt aan een afgesloten tak van de IJssel en geeft een schitterend uitzicht op het water tegen een Doesburgse achtergrond. Geniet van de Achterhoekse gastvrijheid onder het genot van een bord Doesburgse mosterdsoep in ons drijvende restaurant.

Capfun Vakantiepark IJsselstrand is net buiten de vestingstad Doesburg gelegen, in de provincie Gelderland. Hij ligt prachtig in het groen van de Achterhoek en aan het water van de IJssel. Aan de andere kant van de IJssel bevindt zich de Veluwe met haar mooie wandel- en fietsroutes!

Het vakantiepark ligt ideaal voor een heerlijke vakantie aan het water. Terwijl de kinderen zich uitleven in het water kun je genieten van een goed boek aan het strand. Er is zelfs een jachthaven met drijvend restaurant en overdekt terras op het water. De camping is uitermate geschikt voor vissers en watersporters want een forellenvijver en waterskibaan zijn dichtbij. Het vakantiepark biedt in de verhuur het volgende aan: mobilhomes, mobilettes en trekkershutten.

In alle vakanties is er voor de kinderen en hun ouders een uitgebreid recreatieprogramma. Er is een grote speeltuin en bij slecht weer is er ook nog plaats genoeg voor iedereen in onze schitterende indoorspeeltuin.

Website E-mail Telefoon