Capfun Vakantiepark IJsselstrand

Eekstraat 18, 6984 AG Doesburg | Tel: +31313472797 | Toon op kaart

Capfun Vakantiepark IJsselstrand is net buiten Hanzestad Doesburg gelegen, in de provincie Gelderland. Hij ligt prachtig in het groen van de Achterhoek en aan het water van de IJssel. Aan de andere kant van de IJssel bevindt zich de Veluwe met haar mooie wandel- en fietsroutes!

Het vakantiepark ligt ideaal voor een heerlijke vakantie aan het water. Terwijl de kinderen zich uitleven in het water kun je genieten van een goed boek aan het strand. Er is zelfs een jachthaven met drijvend restaurant en overdekt terras op het water. De camping is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen, waarbij waterplezier en kinderanimatie super zijn. In het hoogseizoen is er voor de kinderen en hun ouders de gehele dag een uitgebreid recreatieprogramma. Het thema is "Welkom in de wereld van Fafarol". Het vakantiepark biedt in de verhuur het volgende aan: mobilhomes, mobilettes en trekkershutten.

Op het het hele terrein zijn speelvoorzieningen en bij slecht weer is er voor iedereen plaats genoeg in onze schitterende indoorspeeltuin. 

Website E-mail Telefoon

Het CCA voordeel

Op vertoon van de CCA kaart overnachten voor €20,- in het voor- en naseizoen.