Capfun Camping Het Wieskamp

Kobstederweg 13, 7113 AA Winterswijk Henxel | Tel: +31543514612 | Toon op kaart

Met het centrum van Winterswijk op nog geen 10 minuten fietsen afstand, omgeven door talloze fiets- en wandelroutes, natuurgebieden en het Nationale Landschap is Het Wieskamp de ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

Het Wieskamp heeft veel voorzieningen, zoals een uitstekend (en betaalbaar) restaurant met terras, snackbar, fietsverhuur en een openlucht zwembad. Daarnaast is er een directe toegang tot het achterliggende bos. Voor kinderen is er een binnen- en buitenspeeltuin, het sportveld en een ruim aanbod aan professionele activiteiten. Verder biedt Het Wieskamp verhuur van Finse Bungalows en chalets aan.

De ruime kampeerplaatsen hebben allemaal een kabel tv aansluiting, gratis wifi, 16 ampère stroom en een vuilwaterafvoer. Al onze plaatsen zijn voorzien van privésanitair. Dit zit ook bij de prijs inbegrepen. Rust en ruimte op de velden, toeristische gezelligheid rondom de voorzieningen, kortom de perfecte kampeervakantie in de Achterhoek!

Nabijgelegen fietsroute en wandelroute

Het Wieskamp is de ideale uitvalbasis voor een fietsroute of wandelroute door het mooie Achterhoekse landschap. Onderstaande routes starten en eindigen bij Het Wieskamp:

  • Fietsroute: Wijnroute Winterswijk - Bossen, scholtenboerderijen en ... boeken (54 km)
  • Wandelroute: Döttinkraederoute - Bijzondere wandelroute langs woud, wijn en water (10 km)

Website E-mail Telefoon