Camping Card

Vaste lage overnachtingstarieven
Vraag hier gratis de Camping Card Achterhoek aan

Camping Card Achterhoek

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis de Camping Card Achterhoek!

Ik ontvang graag de Camping Card Achterhoek en profiteer van lage overnachtingstarieven. Via de nieuwsbrief word ik regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen over kamperen en over de Achterhoek.

Met de Camping Card Achterhoek (CCA) kampeer je in het voor- en in het naseizoen extra voordelig bij 25 Achterhoekse campings. Op vertoon van de Card betaalt de houder 16,- / 18,- / 20,- euro per nacht. Op de website is bij elke camping aangegeven welk tarief wordt gehanteerd. Dit tarief hangt onder andere samen met de voorzieningen en faciliteiten op de camping.

Met de Camping Card overnacht je voordelig bij de deelnemende campings. De CCA geeft recht op:

  • één kampeerplaats voor één nacht
  • verblijf van twee volwassenen
  • plaatsing van auto+caravan+voortent of auto+vouwwagen of auto+tent of kampeerauto met luifel
  • elektriciteit (6A met stroomverbruik  tot 4KWh inbegrepen) 
  • warme douches (op campings, waar met douchemuntjes wordt gewerkt, 1 douchemunt p.p.p.d.) 
  • verblijf van 1 hond (indien honden op de camping zijn toegestaan) 

Geldigheidsduur
De kaart is in het voor- en naseizoen geldig. Het Paasweekend, Hemelvaartsweekend, Pinksterweekend en schoolvakanties vallen buiten de geldigheid van de Camping Card Achterhoek. Bovendien zijn er verschillende campings die nog andere periodes als hoogseizoen hanteren. Informeer daarom eerst bij de camping naar keuze naar de mogelijkheden en meldt bij de reservering dat je gebruik maakt van de CCA kaart. De kaart is geldig zolang de campagne Kamperen in de Achterhoek met de CCA loopt. Jaarlijks kunnen de voorwaarden en deelnemende campings wijzigen. 

N.b.: Toeristenbelasting en andere eventuele extra kosten kunnen per gemeente verschillen en zijn derhalve niet opgenomen in het tarief.

Hoe verkrijgbaar?
Klik hier om de camping card per post thuis te ontvangen.

Nog meer voordeel met CCA kaart
De Camping Card Achterhoek biedt niet alleen vaste lage overnachtingstarieven, maar geeft meer voordeel! Want op vertoon van de CCA krijg je korting bij diverse Achterhoekse attracties en musea. Voor de deelnemende attracties en musea klik hier.