Camping Card

Vaste lage overnachtingstarieven
Vraag hier gratis de Camping Card Achterhoek aan

Camping Card Achterhoek

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis de Camping Card Achterhoek!

Ik ontvang graag de Camping Card Achterhoek en profiteer van lage overnachtingstarieven. Via de nieuwsbrief word ik regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen over kamperen en over de Achterhoek.

Met de Camping Card Achterhoek (CCA) kampeer je in het voor- en naseizoen extra voordelig bij de Achterhoekse campings. Dat maakt een kampeervakantie in de Achterhoek nog aantrekkelijker.

Op vertoon van de kaart betaal je maar € 16,-, € 18,-, € 20,- of € 22,- per nacht. Welk tarief een camping hanteert, hangt onder andere af van de voorzieningen en faciliteiten op de camping. 

Met de Camping Card overnacht je voordelig bij de deelnemende campings. De CCA geeft recht op*:

• Eén kampeerplaats voor één nacht.
• Verblijf van twee volwassenen.
• Plaatsing van auto + caravan + voortent / auto + vouwwagen / auto + tent / kampeerauto met luifel.
• Elektriciteit (6A met stroomverbruik met een (minimum van 4KWh inbegrepen).
• Warme douches (op campings waar met douchemuntjes wordt gewerkt: 1 douchemunt p.p.p.d.).
• Verblijf van 1 hond (indien honden zijn toegestaan op de camping).
*Tenzij anders aangegeven.

Geldigheidsduur

De CCA is geldig in het voor- en naseizoen, met uitzondering van het paasweekend, hemelvaartweekend, pinksterweekend en de schoolvakanties. Sommige campings hanteren nog andere periodes als hoogseizoen.
Informeer daarom eerst bij de camping van je keuze naar de mogelijkheden en geef bij de reservering aan dat je gebruikmaakt van de CCA. De voorwaarden en deelnemende campings kunnen jaarlijks wijzigen.

N.B.: Toeristenbelasting en andere eventuele extra kosten verschillen per gemeente en zijn daarom niet opgenomen in het tarief.

Hoe verkrijgbaar?
Klik hier om de camping card per post thuis te ontvangen.

Nog meer voordeel met CCA kaart
De Camping Card Achterhoek biedt niet alleen vaste lage overnachtingstarieven, maar geeft meer voordeel! Want op vertoon van de CCA krijg je korting bij diverse Achterhoekse attracties en musea. Voor de deelnemende attracties en musea klik hier.