Camping Card

Achterhoek
Vraag hier de gratis Camping Card Achterhoek aan

Camping Card Achterhoek

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis de Camping Card Achterhoek!

Let op, indien je al in het bezit bent van een cca hoef je deze niet ieder jaar opnieuw aan te vragen, deze is namelijk onbeperkt geldig.

Ik ontvang graag de Camping Card Achterhoek en profiteer van lage overnachtingstarieven. Via de nieuwsbrief word ik regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen over kamperen en over de Achterhoek.

De kaart wordt zo spoedig mogelijk per post verzonden.

Op vertoon van jouw Camping Card Achterhoek (CCA) ontvang je extra voordeel bij diverse locaties in de Achterhoek, kampeer je extra voordelig en kun je gebruik maken van leuke acties bij de Achterhoekse campings. Dat maakt een kampeervakantie in de Achterhoek nog aantrekkelijker.

De leukste uitjes met extra voordeel!

De Camping Card Achterhoek biedt niet alleen mooie acties bij de kampeerbedrijven, maar geeft meer voordeel! Want op vertoon van deze kaart krijg je korting bij diverse Achterhoekse attracties, horeca en musea. Kijk op kamperenindeachterhoek.nl/extra-voordeel waar je extra voordeel krijgt met de Camping Card Achterhoek.

Online verkrijgbaar 

De CCA is gratis aan te vragen via kamperenindeachterhoek.nl De kaart wordt dan naar je toegestuurd. Ben je al in de regio? Vraag deze dan aan bij de receptie van de camping. 

Wanneer geldig? 

De camping card is onbeperkt geldig. Informeer bij de camping van je keuze naar de mogelijkheden en geef bij de reservering aan dat je gebruik maakt van de CCA. De voorwaarden en deelnemende campings kunnen jaarlijks wijzigen.