Camping Card

Achterhoek
Vraag hier de gratis Camping Card Achterhoek aan

Camping Card Achterhoek

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis de Camping Card Achterhoek!

Let op, indien je al in het bezit bent van een cca hoef je deze niet ieder jaar opnieuw aan te vragen, deze is namelijk onbeperkt geldig.

Ik ontvang graag de Camping Card Achterhoek en profiteer van lage overnachtingstarieven. Via de nieuwsbrief word ik regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen over kamperen en over de Achterhoek.

De kaart wordt zo spoedig mogelijk per post verzonden.

Op vertoon van de Camping Card Achterhoek (CCA) ontvang je extra voordeel bij diverse locaties in de Achterhoek en kun je gebruik maken van leuke acties bij de Achterhoekse campings. Dat maakt een kampeervakantie in de Achterhoek nog aantrekkelijker.

Met de Camping Card Achterhoek geniet je van extra voordelen

•    De deelnemende kampeerbedrijven hebben een leuke actie (kijk bij de deelnemenede camping voor welke actie ze voor je hebben)
•    Of ze hebben een vast voordelig tarief voor een overnachting op een kampeerplek*
•    Bij aankomst het routeboekje ‘Rondje om de tent’  met 13 fietsroutes door de Achterhoek

* kampeerbedrijven met een vast tarief (kijk bij de deelnemende camping voor het tarief)
•    Eén kampeerplaats voor één nacht
•    Verblijf van twee volwassenen
•    Plaatsing van auto + caravan + voortent / auto + vouwwagen / auto + tent / kampeerauto met luifel
•    Elektriciteit (6A met stroomverbruik met een minimum van 4KWh inbegrepen)
•    Warme douches (op campings waar met douchemuntjes wordt gewerkt: 1 douchemunt p.p.p.d.)
•    Verblijf van 1 hond (indien honden zijn toegestaan op de camping)

De leukste uitjes met extra voordeel!

Voor een dagje uit in de Achterhoek valt er genoeg te kiezen: van leuke attracties tot authentieke steden om in te shoppen. En hou je van cultuur? Bezoek dan een van de vele musea die de Achterhoek rijk is. Voor kinderen is er ook genoeg te zien, te doen en te beleven. Eigenlijk is de Achterhoek één grote speeltuin voor jong en oud. Natuurlijk sluit je zo’n onvergetelijke dag af in een van de vele gastvrije restaurants. De Camping Card Achterhoek biedt niet alleen mooie acties bij de kampeerbedrijven, maar geeft meer voordeel! Want op vertoon van de kaart krijg je korting bij diverse Achterhoekse attracties, horeca en musea. Klik hier kamperenindeachterhoek.nl/ extra-voordeel waar je extra voordeel krijgt met de Camping Card Achterhoek

Online verkrijgbaar 

De CCA is gratis aan te vragen via kamperenindeachterhoek.nl De kaart wordt dan naar je toegestuurd. Ben je al in de regio? Vraag deze dan aan bij de receptie van de camping. 

Wanneer geldig? 

Informeer bij de camping van je keuze naar de mogelijkheden en geef bij de reservering aan dat je gebruik maakt van de CCA. De voorwaarden en deelnemende campings kunnen jaarlijks wijzigen. Let op, de kaart is onbeperkt geldig. Indien je al in het bezit bent van een cca hoef je deze niet ieder jaar opnieuw aan te vragen, deze is namelijk onbeperkt geldig.