Proefkamperen

De tenten

Proefkamperen in de Achterhoek

Wil je ook de gastvrijheid van de Achterhoek ervaren in combinatie met het gemak van een compleet ingerichte tent? Dan is “Proefkamperen in de Achterhoek” zeker iets voor jou! In samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt kun je Proefkamperen op 9 deelnemende Campings in de Achterhoek. Op deze campings staan de compleet ingerichte tenten voor je klaar en het enige wat je hoeft te doen is: genieten van Kamperen in de Achterhoek! 

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren

Family Deluxe

Voor de campings hebben we twee pakketten samengesteld. De eerste is de Family Deluxe. Dat is een compleet ingerichte familietent die van alle gemakken is voorzien. Op die manier kun je in alle rust proeven van het kamperen. Ideaal voor een weekendje weg of een weekje kamperen in de Achterhoek.

Blikvanger in het Family Deluxe pakket is de Obelink Trail 600 TC. Een ruime 6 persoons tunneltent waar je met het hele gezin in gaat verblijven. Er zijn drie slaapcabines aanwezig die ook als twee ruime cabines kunnen worden ingericht. 

Het leefgedeelte is bijna 15m2 waardoor je meer dan voldoende bewegingsvrijheid hebt om lekker te eten, te drinken en te ontspannen. Je hoeft thuis dus alleen je koffer in te pakken en op één van de campings weer uit te pakken.

Familia 6 

Wie dacht dat kamperen afzien was in een krappe tent met veel te weinig ruimte voor je spullen heeft het flink mis. De Familia 6 is vanwege zijn grootte en comfort dé perfecte familietent. De Familia 6 is een ruime 6 persoons tunneltent met een oppervlakte van 32,85 m2, voorzien van luifel. Deze tunneltent is voorzien van vele ramen en ventilatiepunten voor een zo hoog mogelijk kampeercomfort.

Onder de grote luifel kun je heerlijk genieten van het mooie weer. De voorzijde van de luifel is voorzien van een gaaswand zodat je ook lekker buiten kunt zitten. In de achterwand van de tent bevindt zich een ventilatieluik die tegen inregenen is beschermd. Op dezelfde hoogte zit deze ook in de slaapcabine zodat deze lekker geventileerd blijft.

Het leefgedeelte is volledig ingericht voor 4 personen, met verlichting, een koelkast tafels en stoelen. Er is een campingkeuken aanwezig, met de benodigde inventaris. Het slaapgedeelte bestaat uit 3 compartimenten met echte bedden: 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed. Uiteraard zijn lakenpakketten, kussens en dekbedden aanwezig.

De Obelink Familia 6 tenten zijn bij het Wieskamp te vinden als Wiescamp tenten. Ze staan bij elkaar op 1 veld en elke tent is voorzien van privésanitair, dus met eigen douche en toilet op de standplaats.

Adventure Deluxe

Wil jij iets minder standaard kamperen? Dan is deze compleet ingerichte Bell tent iets voor jou. Wederom een compleet ingerichte tent die van alle gemakken is voorzien.

Blikvanger in het Adventure Deluxe pakket is de Obelink Sahara 500 Deluxe. Een avontuurlijk en ruime 2 persoons Belltent waar je als koppel in kunt verblijven. Deze tent heeft een oppervlakte van 19,5 m2 waardoor je meer dan voldoende bewegingsvrijheid hebt om er te ontspannen. Je hoeft thuis dus alleen je koffer in te pakken en op de camping weer uit te pakken.