een gezin die kampeert in een stacaravan gelegen direct naast de speeltuin

Familiecamping in de Achterhoek

Kom met je gezin naar een familiecamping in de Achterhoek

Voor veel ouders geldt: als de kinderen het naar hun zin hebben, is de vakantie geslaagd. Op een familiecamping in de Achterhoek hoef je je daar geen zorgen over te maken. Daar is zoveel leuks te doen voor kinderen en jongeren, dat ze zich geen seconde zullen vervelen. Maar uiteraard is er ook aan de ouders gedacht. Met ruime plekken, goed en schoon sanitair en fijne voorzieningen, wordt het voor iedereen écht vakantie. Willen jullie buiten de camping iets gaan doen? Dan vind je in de Achterhoek tal aan leuke attracties en sportieve activiteiten voor het hele gezin.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Kies je ideale familiecamping in de Achterhoek

Hierboven vind je een overzicht van de campings waar genoeg te beleven valt voor het hele gezin. Van peuter tot puber, elk kind heeft hier de vakantie van z’n leven! Op veel campings is in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig dat dagelijks leuke activiteiten organiseert, zoals een kinderdisco, een voetbaltoernooitje of een creatieve ochtend. Een speeltuin of sportveld ontbreekt meestal niet. Bovendien zijn er op een familiecamping heel veel andere kinderen om mee te spelen. Vervelen? Dat zal jullie deze vakantie niet gebeuren! 

Neem een duik

Zijn jullie echte waterratten? Kies dan voor een familiecamping met zwembad. Van buitenbad tot subtropisch zwemparadijs, de keuze is groot. Er zijn ook campings die direct aan een recreatieplas of zwemvijver liggen. Op zonnige dagen kun je hier met het hele gezin heerlijk relaxen. 

Kidsgeluk in de Achterhoek

Hoe leuk het ook is op de camping, je wilt natuurlijk wel iets van de omgeving zien. In de Achterhoek is genoeg aanbod voor een vakantie vol leuke gezinsuitjes. Van klauteren in een klimbos tot een dagje (binnen)speeltuin en van een spannende escaperoom tot een interessant museum. Ook zijn er speciale kinderroutes uitgezet: fiets- en wandelroutes waarbij je onderweg puzzelopdrachten krijgt of een leuke speurtocht doet. Kijk op kidsgeluk.nl voor het complete aanbod.

Bekijk hier alle kinderroutes