Camping Sevink Molen

Hilgeloweg 7, 7104 BG Winterswijk Meddo | Tel: +31 543 551 225 | Toon op kaart

Gelegen op ca. 3 km buiten Winterswijk, aan recreatieplas ‘het Hilgelo’, waar je heerlijk kan wandelen, fietsen, zwemmen, surfen, vissen en waterfietsen.

Onze gezellige familiecamping is het gehele jaar geopend en biedt ruime comfortplaatsen van 100-150 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 Amp. stroom, tv-aansluiting, en een eigen watertappunt met afvoer. Naast de comfortplaatsen beschikt de camping ook over supercomfort plaatsen met privé-sanitair en verharde camperplaatsen.

De camping beschikt ook over diverse accommodaties. Bijvoorbeeld de safaritenten. Deze ruime tenten bieden jou een ideale combinatie van kamperen met de luxe van een huis. Ook wel glamping genoemd. Onze safaritenten hebben eigen sanitair, comfortabele bedden en een gezellig terras waar het optimaal genieten is vanwege de rustige ligging op de camping.

Naast kamperen in een tent, caravan of camper is het ook mogelijk om in een verandachalet of een luxe vakantiewoning te verblijven. De verandachalets zijn compleet ingericht voor zes personen. Met een CV én airco zijn deze chalets het hele jaar te huren. De chalets staan vlakbij ’t Hilgelo waardoor je snel een duik kunt nemen of een wandeling kunt maken. Wil je liever meer luxe? Kies dan voor onze luxe vakantiewoning, deze is geschikt voor zeven personen en heeft een sauna.

Gedurende het kampeerseizoen zijn er iedere dag verse broodjes en kranten te verkrijgen bij de receptie. Er is volop vermaak voor de kinderen met een animatieteam, diverse buitenspeelgelegenheden, dierenweide, 2400 m² ruime binnenspeelparadijs en fiets-, skelter- en SUP verhuur.

Midden op het park staat een monumentale molen. Deze is nog in werking en wekelijks te bezoeken. Met dit meel worden de lekkerste pannenkoeken gemaakt in het restaurant! Kijk voor meer info op onze website.

Website E-mail Telefoon