Recreatiepark Het Winkel

De Slingeweg 20, 7115 AG Winterswijk Brinkheurne | Tel: +31543513025 | Toon op kaart

Wilt u een rustige vakantie doorbrengen in de prachtige Achterhoek? Bezoekt u dan eens Recreatiepark Het Winkel, een gezellige familiecamping voor jong en oud.

Om optimaal te kunnen genieten is het recreatiepark voorzien van ruime kampeerplaatsen, modern (privé-)sanitair, chalets en glamping-studio’s. Het recreatiepark is het gehele jaar door geopend.

Om uw vakantie compleet te maken zijn er vele faciliteiten aanwezig, o.a. een openluchtzwembad met waterglijbaan en peuterbad, wellness faciliteiten, diverse kindervoorzieningen, (binnen)speeltuin(en) en vele sportfaciliteiten. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor prachtige fiets- en wandelroutes. Daarnaast staat er midden op het recreatiepark een uniek rijksmonument, de Saksische boerderij Erve Brookert. Het is ook mogelijk om gezellig te komen eten in het sfeervolle restaurant. Tevens beschikken we over 4 spectaculaire bowlingbanen en indoor jeu de boules.

Kortom volop genieten van de rust, ruimte, prachtige natuur en de Achterhoekse gezelligheid op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk!

Website E-mail Telefoon