Camping Goorzicht

Boterdijk 3, 7122 PC Aalten | Tel: +31 543 461 339 | Toon op kaart

Camping Goorzicht is een echte familiecamping, aan de rand van natuurgebied “Het Goor”. Je kunt hier tot rust komen en genieten van de mooie omgeving waar je uitstekend kunt fietsen en wandelen. 

Op camping Goorzicht kom je niks tekort. Met een mooi en verwarmt sanitair gebouw, verse broodjes in het hoogseizoen, cafetaria, terras, 2 buiten zwembaden met glijbaan, fietsverhuur, grote speeltuin met o.a. een springkussen, glijbanen en trampolines. Genoeg speelplezier voor jong en oud! Wanneer je zin hebt in een hapje of drankje dan kun je terecht in de cafetaria of in de zaal met terras dat uitzicht biedt over de speeltuin en zwembaden.

De camping heeft mooie en ruime plaatsen die allen beschikken over eigen elektra, water en een afvoerpunt. Verdeeld over drie veldjes vind je plaatsen met veel zon maar ook plaatsen waar je in de schaduw kunt kamperen. Vanaf mei 2022 zijn onze nieuwe kampeervelden, gelegen aan een natuurvijver klaar. Dit zijn plaatsen met 10 ampère stroom en privé sanitair voorzien van vloerverwarming en luxe sanitair. Op de huidige camping vindt je comfort, comfort plus en privé sanitair plaatsen. Alle plaatsen zijn toegankelijk voor campers. Camping Goorzicht beschikt ook over prachtige verhuuraccommodaties zoals ene safaritent, slaapvat, safariboomhutten en verschillende luxe chalets. Wil je meer weten over onze accommodaties of de verschillende kampeermogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

ANWB beoordeling van 4 sterren.

Website Telefoon