Vakantiepark de Italiaanse Meren

Buitinkweg 7, 7107 BE Winterswijk-Kotten | Tel: +31543563271 | Toon op kaart

EVEN HELEMAAL NIETS, TIJD VOOR JULLIE SAMEN, HET IS VAKANTIE!
Nu even niet(s)! Soms is dat toch heerlijk om te zeggen. En wat is er dan fijner om deze tijd door te brengen op een fijne plek, van alle gemakken voorzien in een mooie (wandel en fiets) omgeving. 
Welkom bij Vakantiepark de Italiaanse Meren, gelegen in Winterswijk Kotten. 

Een hapje, een drankje..
Nabij de Duitse grens geniet u van de ruime faciliteiten die Vakantiepark de Italiaanse Meren te bieden heeft. Verse broodjes bij het ontbijt, een lekker drankje op het terras, een heerlijke maaltijd in het restaurant, een frietje bij de snackbar of een heerlijke pizza bij de tent. Het is vakantie! 

Heel veel (speel)plezier
En wat is nou echt vakantie voor veel kinderen? Juist, de hele dag spelen! Op ons vakantiepark is er genoeg te doen. Diverse speeltuinen, het buitenzwembad (met apart peuterbad), de zwemmeertjes, de visvijver, het sportveld, de tennisbanen, de tafeltennistafels, de skelters, de animatie in het hoogseizoen, u heeft er geen kind aan. 

Nog veel meer te doen
En dan hebben we nog lang niet alles gehad. Landgoederen, scholtenboerderijen, water- en korenmolens, het korenburgerveen, het hilgelo, Villa Mondriaan, diverse kunstgalerieën, een bioscoop, een schouwburg, een kartbaan, diverse escape rooms en niet te vergeten Obelink. Het walhala voor iedere kampeerder, ligt op slechts enkele kilometers van ons vakantiepark.

U bent méér dan welkom!

Website E-mail Telefoon