Vakantiepark de Italiaanse Meren

Buitinkweg 7, 7107 BE Winterswijk-Kotten | Tel: +31543563271 | Toon op kaart

Nu even niet(s)! Soms is dat toch heerlijk om te zeggen. En wat is er dan fijner om deze tijd door te brengen op een fijne plek, van alle gemakken voorzien in een mooie (wandel en fiets) omgeving. Welkom bij Vakantiepark de Italiaanse Meren, gelegen in Winterswijk Kotten.

Een hapje, een drankje..
Nabij de Duitse grens geniet je van de ruime faciliteiten die Vakantiepark de Italiaanse Meren te bieden heeft. Verse broodjes bij het ontbijt, een lekker drankje op het terras, een heerlijke maaltijd in het restaurant, een frietje bij de snackbar of een heerlijke pizza bij de tent. Het is vakantie!

Heel veel (speel)plezier
En wat is nou echt vakantie voor veel kinderen? Juist, de hele dag spelen! Op ons vakantiepark is er genoeg te doen. Een grote speeltuin (en kleine speeltuintjes op de velden), het buitenzwembad met apart peuterbad (voor het seizoen 2022 vernieuwd met veel glijplezier), het kabouterbos (nieuw in 2022), de visvijvers, de tennisbanen, de tafeltennistafels, de skelters, de animatie in het hoogseizoen, je hebt er geen kind aan.

Glamping accommodaties & privé sanitair!
Op Vakantiepark de Italiaanse Meren kun je ook heerlijk in luxe kamperen. Met eigen privé sanitair (40 plekken) of in één van de glamping accommodaties. Gezellig gelegen aan het water en tussen de bomen, met heerlijke bedden, een fijne eigen douche en televisie met Netflix. 

Je bent méér dan welkom!

Website E-mail Telefoon