Kamperen met een hond

in de Achterhoek

Wanneer je met de hond wilt kamperen in de Achterhoek, dan helpen wij je graag bij het vinden van de camping die past bij jouw wensen. Maak kennis met 22 hondvriendelijke campings in de Achterhoek. Variërend van een luxe, levendige camping tot een rustig en idyllisch gelegen mini-camping; er is ongetwijfeld een hondvriendelijke camping die aan jouw wensen voldoet.

Kampeerplaats, camperplaats of privé sanitair

Kamperen draait niet alleen om beleving, maar ook om comfort en gemak. Zo kun je kiezen voor een kampeerplaats met elektra en wateraansluiting op de plaats, maar ook zijn er kampeerplaatsen met privé sanitair. Deze luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van een sanitair unit met toilet, wastafel en douche. Ideaal wanneer je de hond op de camping niet teveel alleen wilt laten.

De echte natuurliefhebber raden wij onze speciale camperplaatsen aan. Deze camperplaatsen liggen midden in de natuur of aan de rand van het water. De perfecte plaats om te genieten van de mooie natuurrijke Achterhoek, de rust en de vele wandelmogelijkheden voor jou en je hond.

Voordelig kamperen in het voorseizoen of naseizoen

Voordelig kamperen met een hond, dat kan op een hondvriendelijke camping in de Achterhoek! Wanneer je in het bezit bent van een Camping Card Achterhoek (CCA) profiteer je niet alleen van een voordelig kampeertarief in het voorseizoen en naseizoen, maar ook van diverse extra’s. Op vertoon van de pas kun je bijvoorbeeld voordelig een museum bezoeken of ontvang je een presentje. Deze kortingskaart kunt je gratis aanvragen via onze website of bij één van de deelnemende campings. Lees hier meer informatie over de Camping Card Achterhoek.

Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte, karakteristieke landschap, authentieke boerderijen, prachtige kastelen en pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maken de streek een ideale plek voor een vakantie met de hond. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de omgeving om vervolgens bij te komen in één van de gezellige restaurants. Kom ook kamperen met de hond in de Achterhoek en ontdek, ontspan en ontmoet…  

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: